Parlak Taşlarla Nasıl Cüzdan Yenilenir?

Parlak Taşlarla Nasıl Cüzdan Yenilenir

Parlak taşlarla nasıl cüzdan yenilenir? diye merak ediyorsanız bu sorunun cevabını yazımızda bulabilirsiniz. Son dönemlerde bayanlar eski çanta ve ayakkabıları yenilemek için farklı yöntemler uygulamaktalar. Çanta ve ayakkabıların üzeri kumaş ile kaplanarak ya da bunların üzerine parlak taşlar yapıştırılarak farklı bir görünüme kavuşturulmaktadır. Siz de evde kolay bir şekilde cüzdan yenilemek isterseniz bu yazımızda bahsedeceğimiz yöntem çok işinize yarayabilir.

Parlak Taşlarla Nasıl Cüzdan Yenilenir?

Evde cüzdan yenilemek için uygulanacak en kolay yöntemler arasında bunların üzerini dantel kumaş ile kaplamak gelmektedir. Bunu yaptıktan sonra küçük parlak taşlar ve inci görünümlü boncuklar yapıştırarak süslemeyi daha dikkat çekici bir hale getirebilirsiniz.

Gerekli Malzemeler

  • Eski bir cüzdan
  • Dantel kumaş
  • Parlak taşlar
  • İnci görünümlü boncuk
  • Yapıştırıcı
  • Makas

Uygulamayı yapmak için özel olarak dantel kumaş almanıza gerek yok. Evde başka çalışmalardan kalan tül kumaş parçalarını bu uygulamayı yapmak için kullanabilirsiniz. Parlak taş ve inci görünümlü boncukları da hobi malzemeleri satan yerlerden temin edebilirsiniz.

Parlak Taşlarla Cüzdan Yenileme

Uygulamayı yapmak için gerekli olan malzemeleri temin ettikten sonra aşağıdaki adımları dikkatli bir şekilde uygulamanız gerekiyor. Süsleme yapacağınız cüzdan düz bir tasarıma sahip olmalı.

  • İlk olarak dantel kumaştan makas ile küçük parçalar kesin ve bunları cüzdanın üzerine dikkatli bir şekilde yapıştırın.
  • Sürdüğünüz yapışkan kuruduktan sonra dantel kumaşla süslediğiniz cüzdanın üzerine parlak taşlar ve inci görünümlü boncuklar yapıştırabilirsiniz.
  • Tüm bu aşamalardan sonra cüzdan yenileme uygulaması tamamlanmış oluyor. Tasarımı size ait olan bu şık cüzdanı hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.

Bu kolay kendin yap çalışması sayesinde eski cüzdanınızı evde kolayca yenileyebilirsiniz. Aynı yöntemi uygulayarak eski çanta süslemesi de yapmak mümkündür. Özel bir davete katılacağınız zaman abiye kıyafetle birlikte kullanabileceğiniz şık bir cüzdana ya da çantaya sahip olmak isterseniz bu çalışmayı yapabilirsiniz. İsterseniz aynı yöntemle ayakkabı, çanta ve cüzdanınızı yenileyerek bunları takım olarak da kullanabilirsiniz. Bu konudaki tercihi size bırakıyoruz. Bu pratik uygulamayı denemek isteyenlerin işini kolaylaştırmak için aşağıda, cüzdan yenileme resimli anlatım paylaşıyoruz.

Cüzdan Yenileme Resimli Anlatım
Cüzdan Yenileme Resimli Anlatım

Önerilen makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir