Simli Oje Nasıl Kolay Sürülür

Simli oje nasıl kolay sürülür? diye merak eden birçok bayan olduğunu düşünüyoruz. Simli ojeler tırnaklarda çok güzel durduğu için son yıllarda her yaştan bayan arasında simli oje kullanımı oldukça popüler. Bu ojeleri tek başına kullanılabilir, tırnak uçlarına ya da tırnak diplerine ince bir çizgi şeklinde sürülebilir. Nail art yapımında da simli oje sıkça kullanılmaktadır. Bu tarz ürünleri kullananlar simli oje sürmenin ne kadar zor olduğunu bilirler. Simli oje diğer ojelere göre farklı bir yapıya sahiptir. Bunu tırnağa sürdüğünüzde sim sadece bazı yerlerinde toplanır. Böyle bir durumda tırnağın her yerinin simlenmesi için kat kat oje sürmek gerekebilir. İki kattan fazla oje sürüldüğünde ise oje tırnaklarda kalın bir tabaka görünümü alarak çirkin durmaktadır. Siz de böyle bir sorun yaşıyorsanız bu yazımızı okuduktan sonra artık simli ojeyi tırnaklarınıza hiç zorlanmadan sürebilirsiniz.

Simli Oje Nasıl Kolay Sürülür?

Simli oje sürmek için kolay bir yöntem uygulamak isterseniz bunun için tırnaklara ombre yapılırken kullanılan yöntemi tercih edebilirsiniz. Simli oje sürmek için gerekli malzemeleri ve uygulamanın detaylarını aşağıda paylaşıyoruz.

Gerekli Malzemeler

  • İstediğiniz renkte bir simli oje
  • Sünger
  • Makas

Simli Oje Nasıl Sürülür?

Simli ojeyi kolay bir şekilde sürmek için yapmanız gerekenleri anlatmadan önce bu konuda bir püf noktası paylaşmak istiyoruz. Tırnaklarınıza simli oje uygulamadan önce bir kat koruyucu oje sürün. Bu şekilde ojeyi tırnağınızdan çıkarmanız da daha kolay olacaktır. Şimdi gelelim simli ojeyi nasıl süreceğinize.

  • Simli ojenin tırnağınızın her yerine yayılması için bunu tırnağa değil bir süngere sürmelisiniz. Bunun için süngerden makas yardımı ile tırnağınzın boyutuna uygun bir parça kesin.
  • Süngeri bu şekilde küçülttükten sonra buna birkaç kat simli oje sürün ve sonrasında ojeyi sürdüğünüz sünger ile tırnağınıza tampon yapın.
  • Tüm tırnaklarınıza aynı uygulamayı yaptıktan sonra harika tırnaklarınızın tadını çıkarabilirsiniz.

Bu uygulama sırasında sünger ile tırnağa tampon yapıldığı için sim tırnağın her yerine eşit oranda yayılacaktır. Aynı yöntemi ayak tırnaklarınız için de uygulayabilirsiniz. Yazımızda paylaştığımız simli oje sürmenin püf noktaları sayesinde artık siz de bu ojeyi tırnaklarınıza daha kolay sürebilirsiniz. Uygulama hakkında daha iyi fikir sahibi olmanız için aşağıda, simli oje nasıl sürülür resimli anlatım paylaşıyoruz.

Simli Oje Nasıl Sürülür
Simli Oje Nasıl Sürülür

Önerilen makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir