Simli Oje Tırnaktan Nasıl Çıkarılır?

Simli Oje Tırnaktan Nasıl Çıkarılır

Simli oje tırnaktan nasıl çıkarılır? diye merak edenler için bu konudaki en etkili ve kolay uygulamayı yazımızda paylaşıyoruz. Simli ojeler düz bir şekilde kullanılmasının dışında tırnak süslemek için de sıkça tercih edilir. Simli oje her ne kadar tırnakları şık gösterse de bunu sürmesi de çıkarması da sorun olabilir. Normalinde oje çıkarmak için aseton kullanılır fakat simli ojeleri tek başına asetonla çıkarmak mümkün değildir. Çoğu zaman tırnaklarda kalan oje kalıntılarını kazımak gerekebilir. Böyle bir uygulama da tırnaklarımıza zarar vermesinin yanı sıra canımızın yanmasına da sebep olabilir. Tırnaklara zarar vermeden simli ojeyi çıkarmak isterseniz bunu nasıl yapacağınızı yazımızın devamında anlatıyoruz.

Simli Oje Tırnaktan Nasıl Çıkarılır?

Simli ojeyi kolay çıkarmak için pamuk ve asetonun yanı sıra alüminyum folyo da kullanabilirsiniz. Bu şekilde simli oje sizi fazla uğraştırmadan kolaylıkla çıkacaktır.

Gerekli Malzemeler

  • Makyaj pamuğu
  • Aseton
  • Alüminyum folyo

Simli Oje Çıkarma

Uygulamayı yaparken normal pamuk da kullanılabilir fakat makyaj pamuğu şekil itibari ile kolaylık sağladığı için bunu kullanmanızı tavsiye ediyoruz. Şimdi sözü daha fazla uzatmadan uygulamanın yapımına geçelim.

  • Makyaj pamuğuna biraz aseton dökün ve tırnağınızı hiç ovalamadan bu pamuk ile sarın.
  • Alüminyum folyodan tırnağınızı kaplayacak büyüklükte bir parça kesin ve bunu da pamuğun üzerine güzelce sarın.
  • Tüm tırnaklarınızı asetonlu pamuk ve alüminyum folyo ile sardıktan sonra asetonun etki etmesi için 10 dakika bu şekilde bekletin.
  • Sürenin bitiminde tırnaklarınızdan folyoları çıkardığınızda simli ojelerin çıkmış olduğunu görebilirsiniz.

Alüminyum folyo ile simli oje çıkarma yöntemi biraz zahmetli gibi görünse de simli ojeleri tek seferde çıkarmak için oldukça etkilidir. Sizlerle paylaştığımız bu pratik yöntem sayesinde 15 dakika içerisinde tırnaklarınıza zarar vermeden ve canınız yanmadan simli ojeyi rahatlıkla çıkarabilirsiniz. Siz de çıkarmak zor olduğu için simli oje sürmeyenlerdenseniz artık bu pratik yöntemi öğrendiğinize göre bu ojeleri dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Simli oje sürerken sorun yaşıyorsanız daha önceden paylaştığımız, simli oje nasıl kolay sürülür? yazımıza da göz atabilirsiniz. Bu pratik yöntemi denemek isteyenlerin işini kolaylaştırmak için aşağıda simli oje çıkarma resimli anlatım paylaşıyoruz.

Simli Oje Nasıl Kolay Çıkarılır
Simli Oje Nasıl Kolay Çıkarılır

Önerilen makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir