Bitkisel Vajina Beyazlatma Yöntemleri

Bitkisel Vajina Beyazlatma Yöntemleri

Bitkisel vajina beyazlatma yöntemleri bu konuda sorun yaşayan bayanların problemini çözmeye yardımcı olan doğal ve etkili uygulamalardır. Bayanlar için temiz ve pürüzsüz bir ten oldukça önemlidir. Çeşitli nedenlere bağlı olarak meydana gelen vajina kararmasının giderilmesi konusunda farklı yöntemler bulunmaktadır. Bu bölgeye lazerle renk açma işlemi uygulanmasının yanı sıra vajina kararmasını gidermek için piyasaya sürülen pek çok ürün de bulunmaktadır. Herkesin estetik uzmanına gidecek ya da dışarıdaki pahalı ürünlere verecek parası olmayabilir. İşte bu noktada doğal bakımın bizlere sunduğu imkanlardan faydalanmayı deneyebiliriz. Bu yazımızda sizlerle vajina kararması için evde uygulanabilecek bitkisel formülleri paylaşıyoruz.

Bitkisel Vajina Beyazlatma Yöntemleri

Vajina bölgesi vücudun diğer yerlerine oranla sürekli kapalı kaldığı için kararma olarak tabir edilen renk farklılıkları meydana gelebilir. Bayanların gebelik döneminde değişen hormon dengeleri de bu bölgede kararma oluşmasına neden olabilir. İstenmeyen tüylerden kurtulmak için uygulanan ağda, jilet ve epilasyon gibi yöntemler sonucunda da bölgedeki derinin rengi farklılaşabilir. Böyle bir durumda vajina beyazlatıcı kremler kullanmak mümkün olsa da bunlar kimyasal içerdiğinden evde doğal yöntemler uygulanabilir. Aşağıda vereceğimiz bitkisel vajina beyazlatıcı tarifler sayesinde bu sorunu çözebilirsiniz. Bitkisel vajina beyazlatma yöntemleri bölgede herhangi bir soruna neden olmayacak doğal içeriklerdir.

Elma Suyu ve Limon ile Vajina Beyazlatma

Limon cilt rengini açmaya yardımcı olan etkili bir doğal üründür. Cilt rengi açan bir çok maskenin yapımında limon kullanılır. Aşağıda vereceğimiz bitkisel formül de doğal içeriği ve uygulama kolaylığı yönünden oldukça idealdir. Tarifi gün aşırı olarak düzenli uyguladığınızda size rahatsızlık veren bu sorunun üstesinden gelebilirsiniz.

Gerekli Malzemeler

  • 1 çay kaşığı taze sıkılmış limon suyu
  • 1 çay kaşığı elma suyu
  • 1 çay kaşığı vazelin
  • Bebek pudrası

Yapılışı ve Uygulanışı

Cam bir kabın içinde vazelin, limon ve elma suyunu güzelce karıştırın. Karışım krem kıvamına geldikten sonra bunu parmak uçlarınızla genital bölgeye ince bir tabaka halinde sürün. Kuruyana kadar bekleyin ve ılık su ile kese yaparak uygulama bölgesini temizleyin. Son olarak bebek pudrası sürerek uygulamayı tamamlayın.

Limon Yağı İle Vajina Beyazlatma

Bu vereceğimiz formülü vajina bölgesindeki istenmeyen tüyleri aldıktan sonra uygulayarak, tüy alma yönteminin oluşturduğu kararmaları giderebilirsiniz.

Gerekli Malzemeler

  • 1 yemek kaşığı limon yağı
  • Pamuk

Yapılışı ve Uygulanışı

Vajina bölgesindeki tüyleri aldıktan sonra pamuğu limon yağına batırın ve vajina bölgesine yedirerek güzelce sürün. Bu pratik uygulama sayesinde hem önceden oluşmuş vajina kararmasını giderebilir hem de tekrar oluşmasını önleyebilirsiniz.

Limon ile Vajina Kararmasını Giderme

Limon asitli yapısı nedeni ile ciltteki koyu lekelerin rengini açmaya yardımcı olur. Bu özelliğinden dolayı genital bölgedeki kararmaları gidermek için de kullanılabilir.

Gerekli Malzemeler

  • 1 tane limon ( dilimlenmiş )

Yapılışı ve Uygulaması

Duşa girdiğinizde vajina bölgesine dilimlemiş olduğunuz limon ile 3 dakika masaj yapın. Yaptığınız bu peeling uygulaması sayesinde bölgedeki ölü hücreler temizlenir. Düzenli yapılan uygulama sonucunda vajina bölgesindeki renk farklılığı bir süre sonra normale dönecektir.

Vajina Beyazlatmak için Zeytinyağı

Cilt bakımında en sık kullanılan doğal ürünlerden birisi de zeytinyağıdır. Zeytinyağının onarıcı ve nemlendirici etkisi nedeni ile genital bölgedeki kararma sorunu çözülebilir. Uygulama son derece basit olduğu için isteyen herkes evde rahatlıkla yapabilir.

Gerekli Malzemeler

  • Organik zeytinyağı

Yapılışı ve Uygulaması

Her gece yatmadan önce genital bölgeye zeytinyağı ile masaj yapın. Bu basit uygulama sonucunda bölge ölü hücrelerden arınır ve bir süre sonra arzu edilen beyazlama elde edilebilir.

Evde vajina beyazlatmak isteyenlerin uygulayabileceği bitkisel formülleri yukarıda sizlerle paylaştık. Bu doğal bakım ürünlerini koltuk altı kararmasını gidermek için de uygulayabilirsiniz. Bu formüllerden olumlu sonuç almak için düzenli olarak uygulamanız gerektiğini unutmayın.

Önerilen makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir