Saç Spreyi ile Oje Nasıl Kurutulur?

Saç Spreyi ile Oje Nasıl Kurutulur

Saç spreyi ile oje nasıl kurutulur? bunu öğrenerek artık siz de oje sürdükten sonra bunu kurutmak için beklemekten kurtulabilirsiniz. Bayanların el ve ayak tırnaklarına sürdüğü ojeler kururken bazı zorluklar yaşanabilir. Tırnaklar kazara bir yere değerse oje bozulacağı için bunu çıkartıp tekrar sürmek gerekebilir. Böyle bir sorun yaşamamak için oje kurutucu kullanmak gerekmektedir. Evde oje kurutucu olmadığı durumlarda ise saç spreyi bu konuda çok işinize yarayabilir. Saç spreyi ile oje kurutmak için ihtiyacınız olan pratik bilgiler aşağıda verilmiştir.

Makale İçeriğinde Neler Var

Saç Spreyi ile Oje Nasıl Kurutulur?

Oje sürdükten sonra acilen dışarı çıkmanız gerekiyorsa ya da ojenin kurumasını beklemekle risk almak istemiyorsanız saçlarınıza şekil vermek için kullandığınız saç spreyi bu konuda işinizi kolaylaştırabilir. Saç spreyi içeriğinde bulunan kimyasallar nedeni ile uygulandığı yerde donma etkisi meydana getirmektedir. İşte bu etkisi sayesinde ojenin kurumasını da kolaylaştırmaktadır. Evde saç spreyi ile oje kurutmak isterseniz bunun için tek yapmanız gereken ojeyi tırnaklarınıza sürdükten sonra üzerine saç spreyi uygulamak.

Saç Spreyi ile Oje Kurutmak

Saç spreyi ile oje kurutmak oldukça kolaydır. Bu konuda işinizi kolaylaştırmak için uygulama öncesinde ellerinize plastik bir eldiven giyebilirsiniz. Eldivenin parmak uçlarını  bir makas yardımı ile tırnaklarınızın çıkacağı şekilde kesin. Eldiveni ellerinize giydikten sonra tırnaklarınıza ojeyi sürün. Oje sürdüğünüz tırnakların üzerine saç spreyi sıkın. İşte hepsi bu kadar. Ortalama 30 saniye içinde sürdüğünüz ojeler kuruyacaktır. Ellerinizdeki eldivenleri çıkarmak için ojenin kurumasını beklemelisiniz. Aksi halde kurumayan oje eldivene yapışarak bozulacaktır.

Bu yazımızda oje sürmeyi seven bayanların işini kolaylaştıracak bir güzellik tüyosu paylaştık. Siz de oje kullanmayı seviyorsanız bunun çabuk kuruması için bahsettiğimiz kolay uygulamayı yapabilirsiniz. Saç spreyi ile oje kurutmak için 30 saniye gibi kısa bir zamana ihtiyaç olması da acil durumlarda işinizi oldukça kolaylaştıracaktır. Bu pratik yöntem sayesinde artık oje kurutucu sprey olmasa da sürdüğünüz ojeleri kısa sürede güvenli bir şekilde kurutabilirsiniz. Simli oje kullanmayı seviyorsanız bunu sürerken ihtiyaç duyabileceğiniz pratik bilgiler için daha önce paylaştığımız, simli oje nasıl kolay sürülür yazımıza göz atabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir