Pantolon Cebinden Telefon Askılığı Nasıl Yapılır?

Pantolon Cebinden Telefon Askılığı Nasıl Yapılır

Pantolon cebinden telefon askılığı nasıl yapılır? sorusunun cevabı olabilecek çok kolay bir kendin yap çalışmasını bu yazımızda sizlerle paylaşıyoruz. Evde kullanmadığınız pantolon varsa bunun cebi ile kolay bir şekilde telefon askılığı yapabilirsiniz. Dikişsiz yapacağınız bu askılık sayesinde telefonunuzu evde ve iş yerinde rahat bir şekilde şarj edebilirsiniz. Kendiniz ya da sevdikleriniz için evde güzel bir telefon askılığı yapmak isterseniz bunun için gerekli olan malzemelerin listesini ve yapım aşamasının detaylarını yazımızın devamında bulabilirsiniz.

Pantolon Cebinden Telefon Askılığı Nasıl Yapılır?

Telefonu rahatça şarj etmek için kullanılan farklı telefon askılığı modelleri bulunmaktadır. Bunları dışarıdan almak yerine evde kendiniz de yapabilirsiniz. Dikiş dikmeyi biliyorsanız uygun bir kumaş kullanarak zevkinize göre bir askılık yapabilirsiniz. Keçe tasarım ile uğraşıyorsanız keçe ile de güzel bir askılık yapmanız mümkün. Bizim bugün sizlerle paylaşacağımız örnek çalışmada ise pantolonun arka cebi kullanılarak şık bir telefon askısı yapılmış. Pantolon cebinin dikişleri olduğu gibi bırakıldığı için ayrıca dikiş dikmeye gerek kalmadan kısa sürede güzel bir tasarım oluşturulmuş. Yapacağınız tasarımın dayanıklı olması için kot pantolonları tercih edebilirsiniz. Evde kot pantolondan telefon askılığı yapmak isterseniz size anlatacağımız kolay yöntemi uygulayabilirsiniz.

Pantolon Cebinden Telefon Askılığı
Pantolon Cebinden Telefon Askılığı

Gerekli Malzemeler

  • Kullanmadığınız bir pantolon
  • Makas
  • Silikon tabancası
  • Süsleme yapmak için pul ya da küçük parlak taşlar

Pantolon Cebinden Telefon Askılığı Yapımı

  • İlk olarak makas yardımı ile kot pantolonun arka cebini keserek çıkarmanız gerekiyor. Bunu yaparken dikiş yerini kesmeden çıkarmaya dikkat etmelisiniz.
  • Bu aşamayı dikkatli bir şekilde yaptığınızda elinizde kendinden dikişli bir cep olacak.
  • Daha sonra pantolondan sap yapmak için 1 parmak genişliğinde bir şeridi makas ile kesin.
  • Hazırladığınız bu şeridi kot cebin iki ucuna silikon tabancası yardımı ile güzelce tutturun.
  • Bu şekilde telefon askılığı yaptıktan sonra bunun üzerine pul ya da başka süs aksesuarları yapıştırarak istediğiniz şekilde süsleme yapabilirsiniz.

Tüm bu aşamalardan sonra kot telefon askısı kullanıma hazırdır. Bu şek tasarımı kendiniz kullanabilir ya da sevdiklerinize hediye edebilirsiniz. Evde bu kolay geri dönüşüm çalışmasını denemek isteyenlerin işini kolaylaştırmak için aşağıda kot pantolon cebinden telefon askılığı yapımı videolu anlatım paylaşıyoruz. Kolay gelsin. Evde kolay bir şekilde telefon kabı süslemesi yapmak isterseniz daha önce paylaştığımız eva ile telefon kabı süsleme yazımıza göz atabilirsiniz.

Önerilen makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir