Deterjan Kapları ile Çam Ağacı Yapımı

Deterjan Kapları ile Çam Ağacı Yapımı

Deterjan kapları ile çam ağacı yapımı evde keyif alarak yapacağınız bir kendin yap çalışmasıdır. Bu kolay uygulama sayesinde evdeki boş plastik kapları da değerlendirme imkanı bulabilirsiniz. Yılbaşı süsü denince aklımıza çam ağacı, noel baba ve geyik gibi figürler gelmektedir. Biz de bugün sizlerle evde yılbaşı süsü yapımında uygulayabileceğiniz kolay bir yöntemden bahdetmek istiyoruz. Bu keyifli çalışmayı denemek isterseniz uygulamanın detaylarını yazımızın devamında bulabilirsiniz.

Deterjan Kapları ile Çam Ağacı Yapımı

Evde deterjan kabından çam ağacı yapmak oldukça kolaydır. Bunun için tek yapmanız gereken kabın üzerine kalem ile çam ağacını çizmek ve bunu makas ile kesmek. Sonrasında bunun üzerine desenli bantlarla istediğiniz şekilde süsleme yapabilirsiniz. İsterseniz ağaçların üzerine boncuk ya da pul ile de süsleme yapabilirsiniz. Farklı renklerde plastik kaplar kullanarak rengarenk çam ağaçları ile evinizin dekorunda bir farklılık oluşturabilirsiniz.

Deterjan Kapları ile Çam Ağacı Yapımı-1
Deterjan Kapları ile Çam Ağacı Yapımı-1

Gerekli Malzemeler

  • Boş deterjan kabı
  • Makas
  • Kalem
  • Desenli bant

Çam ağaçlarının tepesini süslemek için minik ponponlar kullanabilirsiniz.

Deterjan Kapları ile Çam Ağacı Nasıl Yapılır?

  • İlk olarak deterjan kabını makas ile keserek düz bir parça haline getirin. Daha sonra bunun üzerine kalem ile istediğiniz boyutta çam ağacı çizin.
  • Çizdiğiniz ağaçları makas ile güzelce kesin.
  • Hazırladığınız bu çam ağaçlarının üzerine desenli bant ile süsleme yaparak uygulamayı tamamlayabilirsiniz.

Desenli bantları çam ağaçlarının üzerine düz ya da verev olarak yapıştırarak çok güzel tasarımlar oluşturabilirsiniz. Uygulamanın yapımında kesilebilen yapıda her türlü plastik kap kullanılabilir. Çam ağaçlarının şıklığını tamamlamak için bunların üzerine küçük ponponlar geçirebilirsiniz. Bu çalımayı denemek isteyenlerin işini kolaylaştırmak için aşağıda deterjan kapları ile dekoratif çam ağacı yapımı videolu anlatım paylaşıyoruz. Bu tarz kolay kendin yap çalışmaları ilgi alanınıza giriyorsa daha önce paylaştığımız deterjan kabı ile magnet yapımı yazımıza göz atabilirsiniz.

Önerilen makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir