Youtube Kanalı Nasıl Açılır?

Youtube Kanalı Nasıl Açılır

Youtube kanalı nasıl açılır? bunu öğrenerek siz de tüm dünyada popüler olan bu sitede kendinize ait bir kanal oluşturabilirsiniz. Youtube ülkemizde ve tüm dünyada oldukça popüler olan bir video izleme sitesidir. Youtube sayesinde sevdiğiniz müzik, film, oyun ve ilgi alanınıza giren pek çok videoya çok kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz. Günümüzde Youtube sadece bir video izleme sitesi değil aynı zamanda kazanç elde edilebilecek bir site konumundadır. Herhangi bir konudaki yeteneğinizi insanlarla paylaşmak için size de Youtube kanalı açabilir düzenli bir çalışma sonucunda ise bu kanaldan gelir elde edebilirsiniz.

Youtube Kanalı Nasıl Açılır?

Youtube’da bir kanal açmaya karar verdiniz fakat bunu nasıl yapacağınızı bilmiyorsanız aşağıdaki adımları takip ederek kısa sürede kendi kanalınızı oluşturabilirsiniz. Youtube kanal açma oldukça kolaydır. Kanal açabilmeniz için bir Google hesabınız olması gerekiyor. Eğer Google hesabınız yoksa işe ilk olarak bir hesap açmakla başlamalısınız. Google hesabı tamam ise youtube.com üzerinden hesabınıza giriş yapın. Hesabınıza giriş yaptıktan sonra sağ üst köşede bulunan resminizin üzerine tıklayın. Bunu yaptığınızda ekranda aşağıdaki gibi bir görüntü belirecek. En üstte bulunan kanal oluştur sekmesinin üzerine tıklayın.

Youtube Kanalı Nasıl Açılır-1
Youtube Kanalı Nasıl Açılır-1

Kanal oluştur sekmesini tıkladığınızda ekranda aşağıdaki görüntü belirecek. Alttaki başlayın yazan yere tıklayın.

Youtube Kanalı Nasıl Açılır-2
Youtube Kanalı Nasıl Açılır-2

Başlayın yazılı yere tıkladığınızda karşınıza 2 seçenek çıkacak. Youtube kanalını kendi adınızla ya da özel bir ad kullanarak açabilirsiniz. Bu aşamadan sonrasında Youtube kanalı açma işlemi gerçekleşmiş oluyor. Bundan sonrasında kanal ayarlarınızı istediğiniz şekilde yaparak video yüklemeye başlayabilirsiniz.

Youtube Kanalı Nasıl Açılır-3
Youtube Kanalı Nasıl Açılır-3

Bu yazımızda sizlerle youtube kanalı nasıl açılır? sorusunun cevabını resimli anlatımlar eşliğinde paylaştık. Kanalı açmadan önce nasıl bir isim kullanacağınıza karar verip siz de bu video paylaşım sitesinde yerinizi alabilirsiniz. Facebook hesabı açmak için bilgiye ihtiyacınız varsa daha önce paylaştığımız facebook nasıl açılır yazımıza göz atabilirsiniz.

Önerilen makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir