Sürpriz Yumurta Kabından Anahtarlık Yapımı

Sürpriz Yumurta Kabından Anahtarlık Yapımı

Bugün sizlerle sürpriz yumurta kabından anahtarlık yapımı başlığı altında evde zorlanmadan yapabileceğiniz bir örnek çalışma paylaşıyoruz. Küçük çocukların severek tükettiği sürpriz yumurtaların plastik kapları ile çok güzel çalışmalar yapılmaktadır. Bu minik kapaklı kapları kullanarak çocuğunuz için oyuncak ya da hazneli kalemtraş yapabileceğiniz gibi bu kapları farklı şekillerde de değerlendirebilirsiniz. Bizim size önereceğimiz kolay yöntemi uygulayarak kısa sürede güzel bir anahtarlık yapabilirsiniz.

Sürpriz Yumurta Kabından Anahtarlık Yapımı

Evde anahtarlık yapımı için farklı malzeme ve yöntemler kullanılmaktadır. Sizin de yeni bir anahtarlığa ihtiyacınıza varsa bunu dışarıdan almak yerine kendiniz yapabilirsiniz. Bunun için sürpriz yumurta kabı kullanabilirsiniz. Bu kaplar kapaklı olduğundan içine bozuk para ya da telefon kulaklığı da koyabilirsiniz. Böylece plastik kabı çok amaçlı olarak kullanma imkanı bulabilirsiniz. Önerimizi değerlendirmek isteyenler için aşağıda malzeme listesini paylaşıyoruz.

Sürpriz Yumurta Kabından Anahtarlık
Sürpriz Yumurta Kabından Anahtarlık

Gerekli Malzemeler

  • Sürpriz yumurta kabı
  • İnce bir ip
  • Delik açmak için sivri bir nesne
  • Anahtarlık halkası
  • Makas

Bunların dışında süsleme yapmak için küçük eva parçaları, sticker ya da boya kullanabilirsiniz.

Sürpriz Yumurta Kabından Anahtarlık Nasıl Yapılır?

Malzemeler hazır ise anahtarlık yapmak için aşağıdaki adımları uygulamaya başlayabilirsiniz. Plastik kap çok kalın olmadığı için delik açmak için yorgan iğnesi kullanabilirsiniz.

  • İlk olarak sivri bir nesne yardımı ile sürpriz yumurta kabının üst tarafına 2 tane delik açın.
  • Açtığınız deliklerden ipi ve anahtarlık halkasını geçirerek ipin iki ucunu sürpriz yumurta kabının içine getirerek burada düğüm yapın. İpin fazlalığına makas ile kesin.

Tüm bu aşamalardan sonra anahtarlık yapımı tamamdır. Üzerine küçük eva parçaları ya da başka malzemeler ile süsleme yapabilirsiniz. Sizlerle paylaştığımız örnek çalışmada süsleme yapımı için arkası yapışkanlı eva kullanılmış. Siz de isterseniz evayı küçük parçalar halinde keserek plastik kabın üzerine yapıştırabilirsiniz. Evde bu kolay kendin yap çalışmasını denemek isteyenler için aşağıda sürpriz yumurta kabından anahtarlık yapımı resimli anlatım paylaşıyoruz. Bu tarz kendin yap çalışmaları ilgi alanınıza giriyorsa daha önce paylaştığımız sürpriz yumurta kutusundan saklama kabı yapımı yazımıza göz atabilirsiniz.

Sürpriz Yumurta Kabından Anahtarlık Yapımı Resimli Anlatım
Sürpriz Yumurta Kabından Anahtarlık Yapımı Resimli Anlatım

Önerilen makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir