Nescafe Ambalajı ile Bardak Altlığı Yapımı

Nescafe Ambalajı ile Bardak Altlığı Yapımı

Nescafe ambalajı ile bardak altlığı yapımı masrafsız ve yapımı kolay bir geri dönüşüm çalışması olduğu için sizlerle paylaşmak istedik. Evde bardak altlığı yapımında örgü ve dantelin yanı sıra eva ve keçe gibi malzemeler de kullanılmaktadır. Dondurma çubuğu ile yapılan bardak altlıkları da şık görünümleri ile dikkat çekmektedir. Biz de bugün sizlerle nescafe ambalajı kullanarak bardak altlığı yapabileceğiniz kolay bir uygulamadan bahsetmek istiyoruz. Nescafe içmeyi seviyorsanız bunların kaplarını biriktirerek siz de bu kolay uygulamayı yapmayı deneyebilirsiniz.

Nescafe Ambalajı ile Bardak Altlığı Yapımı

Evde bardak altlığı yapmak için farklı malzemeler kullanılmaktadır. Elinizdeki malzemelere ve el becerinize göre birçok tasarım yapabilirsiniz. Sizlere bu konuda örnek olması için bu yazımızda nescafe ambalajı ile bardak altlığı yapımını paylaşıyoruz. Bu kolay çalışmayı yaparak hem nescafe ambalajlarını değerlendirebilir hem de özel tasarım bir bardak altlığı kullanabilirsiniz. Eva ile kolay bardak altlığı yapımı hakkında örnek bir çalışma incelemek isterseniz daha önce paylaştığımız eva ile bardak altlığı yapımı yazımıza göz atabilirsiniz.

Gerekli Malzemeler

  • 20 tane nescafe ambalajı
  • Makas
  • Silikon tabancası *
  • Kenar süslemelerini yapmak için istediğiniz renkte eva

Nescafe Ambalajı ile Bardak Altlığı Nasıl Yapılır?

  • İlk olarak nescafe ambalajlarının kenarlarını makas ile keserek hepsini aynı boya getirmekle işe başlayın.
  • Bu ambalajlardan 2 tanesini düz bir zemine tersi üste gelecek şekilde koyun. Bunları arasında 1 ambalaj kadar boşluk bırakmalısınız.
  • Sonraki aşamada ambalajlardan 4 tanesini bunların kenarlarına silikon ile yapıştırarak tutturun.
  • Geriye kalan 4 ambalajı da kenarlara yapıştırarak bardak altlığı yapımını tamamlayabilirsiniz.
  • Süsleme yapmak için düz ya da simli eva ile kalp, çiçek ya da yaprak yaparak bunları köşelere yapıştırabilirsiniz.

Tüm bu aşamalardan sonra tasarımı size ait olan bardak altlığını kullanmaya başlayabilirsiniz. Aynı uygulamayı dondurma çubukları ya da hobi çubuğu ile de yapabilirsiniz. Bu tür bir uygulama yapacağınız zaman ahşap çubukları istediğiniz renkte boyayabilir ya da renkli hobi çubuklarından kullanabilirsiniz. Bu kolay uygulama sayesinde kısa sürede çok güzel bardak altlıkları tasarlayarak misafirlerinize hoş sunumlar yapabilirsiniz. Uygulamanın yapımını daha iyi anlayabilmeniz için aşağıda nescafe ambalajı ile bardak altlığı yapımı videolu anlatım paylaşıyoruz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir